Viimsi merepäästeühingu ennetustööd 2013

Viimsi Vabatahtliku merepäästeühingu liikmed korraldavad lastele ja täiskasvanutele aasta jooksul mitmeid veeohutus kursusi. Enamus veeohutus koolitused on leidnud aset Rohuneeme sadamas enne mõne saare külastust. Seda üldjuhul tehakse kindlasti kui saarele lähevad laste grupid, et saarel oleks neil turvaline ja, et nad tunnetaksid veeäärseid ohte. Samuti tuletame lastele meelde, mida teha õnnetuse korral!

Aastal 2013 tehti ca 40-minutiline veeohutus kursus ca 327-le laspsele.

Samuti tehti aastal 2013 mitmeid veeohutus ja esmaabi kursusi täiskasvanutele. Täiskasvanud said nii esmaabi andmisest kiireid meeldetuletusi, õpiti ennast päästma ning tähtsamaid asendeid vees, mis aitavad alajahtumise vastu võitlemisel. Samuti õpiti tõste asendeid kannatanu abistamisel ja meremehe oskusi.

2013 aastal sai ennetulikust veeohutuskursusest osa ca 250 täiskasvanut.

Loodame siiralt, et meie tähelepanu suunamine veeohutusele päästab nii mõnegi elu!

 

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.