Naissaare sadama info

23.04.2011 paigaldas Vabatahtlik Merepäästeühing Naissaare, Leppneeme ja Kelnase sadamate sissesõiduteid tähistava ujuvmärgistuse. Naissaare sadama sissesõit on sel aastal 20-30 cm madalam kui möödunud hooajal, keskmine sügavus sissesõitu tähistavate toodrite vahel on 1,5 m(mõõdetud veetasemega  -25 cm). Eriti madal(alla 1 m) on sissesõit roheliste toodrite pool, seega soovitame sõita võimalikult punaste toodrite lähedalt. Sadama haldajalt – Viimsi Vallavalitsuselt, pärineva informatsiooni kohaselt algavad sadama sissesõidu süvendustööd juuli alguses ja peaksid lõppema juuli lõpuks. Üle 1 m süvisega aluste omanikel soovitaksime olla eriti ettevaatlikud madala veetaseme ja tugeva S-SE-E tuule korral et vältida sadamast sisse – või väljasõidul kinni jäämist.

Turvalist navigatsiooniohooaega soovides
Viimsi Vabatahtlik Merepääste Ühing

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.