Oleme Eesti Vabatahtliku Mere- ja Järvepääste liikmed

Vabatahtlik Merepäästeühing võeti Eesti vabatahtlike merepäästjate katusorganisatsiooni liikmeks. Mittetulundusühing Eesti Vabatahtlik Mere- ja Järvepääste on asutatud aprillis 2010 eesmärgiga ühendada vabatahtlikke merepäästeühinguid, kelle sooviks on abistada veekogudel hätta jäänud inimesi. Ühenduse abi on vajalik  info hankimisel, suhtlemisel riigiga, teiste riikide organisatsioonidega, koolituste korraldamisel ning vahendite hankimisel. Oktoobris 2010 võeti MTÜ Eesti Vabatahtlik Mere- ja Järvepääste Rahvusvahelise Merepääste Föderatsiooni (International Maritime Rescue Federation – IMRF) liikmeks. Seega saame ka meie pidada ennast rahvusvahelise organisatsiooni osaks!

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.