Sel aastal reageeritud 16-le merepääste juhtumile Tallinna- ja Muuga lahel

Sel aastal (2015) on Tallinna lahel olnud päris palju juhtumeid, kus vajatakse meie abi, kuid eelnevate aastatega võrreldes on olnud suhetliselt rahulik. Reageeritud on 16-le juhtumile, mis kõik edukalt lõpetatud. 2 juhtumit on mujale suunatud, kui abivajaja meile otse helistanud: 2 Pranglile läbi Merevalvekeskuse ja 1 merevalvekeskusele ja 1 katkestatud enne merele väljasõitu. Kindlasti väheste juhtumite osas võib tänada halba ilma, mille tõttu on merel olnud vähem liiklejaid. Samuti tundub, et merel sõitjad ja liiklejad on muutunud rohkem teadlikumaks oma ohutuse suhtes. Meie sündmuste kohta täpsemalt saate lugeda http://tallinnsar.ee/paastesundmused/

Ennetustööna teeme lastele ja täiskasvanutele teavitustööd ja veeohutuse kursusi. Propageerime päästevesti kandimist veekogul iga ilmaga.
Aastal 2015 tegime veeohutuse kursuse 645-le inimesele:
229-le lapsele
416-le täiskasvanule
Lisaks võtsime osa 24.nov ennetusüritusest koos Politsei ja Piirivalveametiga, Rannamõisa Laevaseltsi ja Päästeliiduga Tallinna Lastehaiglas ca 20-le lapsele. Omaltpoolt tutvustasime erinevaid päästeveste ja rääkisime nende kasulikkusest veekogul.

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.