1. septembrist 2012 jõustub vabatahtliku merepääste õiguslik regulatsioon

Septembrist jõustuva Politsei ja Piirivalve seaduse (PPVS) muudatusega saab vabatahtlik merepääste õiguslikult reguleeritud. PPVS sätestab vabatahtliku merepäästja ja merepäästetöö mõiste, räägib merepäästja pädevusest ja nõuetest. Samuti on reguleeritud riigiga koostöö tegemise alused ning sisu saavad määrused, mis sätestavad mõningate tegevuste korral kulude hüvitamise. Vaata Politsei ja Piirivalve seaduse redaktsioon alates 01.09.12. Vaata PPVSi alusel antud määrusi:

Nõuded vabatahtlikule merepäästjale, vabatahtliku merepäästja välja- ja täiendusõppele, vabatahtliku merepäästja tunnistusele ja vabatahtliku merepäästja eritunnusele ja selle kandmise korrale

 

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.