Suur ohutuspäev 13.08.11 Pirital

13. augustil toimub Tallinnas Pirital Regati maja kõrval suur OHUTUSPÄEV.
Päeva peakorraldaja on Põhja-Eesti Päästekeskus, esitlustega astuvad üles kõik Eesti suurimad turvalisust tagavad organisatsioonid. Ohutuspäev kestab südapäevast kella 16.30ni ja on kõigile tasuta.
Ohutuspäeva tegevused on kõik seotud turvalisusega – sisejulgeoleku asutuste spetsialistid õpetavad inimestele, kuidas ennetada õnnetusi ja kaitsta oma lähedasi. Kõigil on võimalik proovida tulekustutiga kustutamist, tutvuda suitsuanduri tööpõhimõtetega, proovida välja tulla ümberpaiskunud autost ning omandada teadmisi inimese elustamisest. Platsil toimuvad demonstratsioonesinemised, kus näidatakse erinevaid õnnetuse olukordi ja seda, kuidas neile reageeritakse; võimalik on lähemalt tutvuda operatiivtehnikaga. Ohutuspäev lõpeb Pirita TOPi kõrval Revali Merekooli territooriumil, kus tutvustatakse veepäästetehnikat, sealhulgas päästesukka ja –parve ning vabalang päästepaati. Lisaks näidatakse, kuidas kiirvalvepaadiga inimest veest päästetakse ja vintsitakse, päästesukast laskutakse ja veel palju muud. Territooriumil on võimalik uudistada veepääste tehnikat.
Sündmus on kõigile tasuta!

Ohutut käitumist on õpetamas ja toetamas koos Põhja-Eesti Päästekeskusega:
Politsei- ja Piirivalveameti Põhja Prefektuur
Põhja-Eesti pommigrupp
Häirekeskuse Põhja–Eesti keskus
Põhja-Eesti Regionaalhaigla
Eesti Punane Rist Tallinna Selts
Maanteeameti Põhja regioon
Revali Merekool
Vabatahtlik Merepäästeühing
Mürgistusteabekeskus
MTÜ Naabrivalve
Abloy Oy Eesti Filiaal
GSMvalve OÜ
Rovico OÜ

 

Postitatud rubriiki Määratlemata. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.